fbpx

Blog

Stoptober!

Herken je het? Dat iets verwaterd, terwijl je er zo van overtuigd was dat je het dit keer wel ging doen? Bijvoorbeeld beter voor jezelf zorgen? De deur van kantoor ook echt om 5 uur achter je dichtgooien? Meer tijd doorbrengen met je gezin? Nee zeggen tegen dat wat je niet meer wil? Je begint dapper aan je voornemen, en ja het lukt je best goed om het vol te houden. Die ene keer iets langer doorwerken moet kunnen, je hoeft natuurlijk niet meteen alles te weigeren. Dat begrijpen ze thuis heus wel.
En voor je het weet….

Ken je dat?

Ken je dat? Dat je heel druk bent met heel veel dingen, maar dat je het gevoel bekruipt dat je net niet alles voldoende aandacht kan geven om er een succes van te maken? Dat er helemaal niets meer uit je handen komt, omdat je gewoon blokkeert door alles wat er ligt en wat je nog zou willen doen.
En dat je bijna nerveus wordt van wat je nu eerst of laatst moet doen? Je gaat je frustraties afreageren op de verkeerde persoon.

Perfect is de vijand van goed!

Sinds afgelopen weekend hebben we een hondje. Dribbel, een puppy van 8 weken die ontzettend eigenwijs is, graag alle aandacht wil en heel veel zin heeft om haar wereldje te ontdekken! Haar diva-gedrag uit ze vooral bij de wandel-/ontdekkingstochtjes die we nu uiteraard veelvuldig maken. Madam wandelt voor ons uit met haar koppie en staartje fier omhoog. Over de stoep of de weg, want anders kriebelen haar pootjes en worden ze vies.

puppy-diva

Elke week in tijdnood!

Volgens verschillend berichten in het nieuws de afgelopen weken, gaat het voorlopig niet meer goedkomen. Het is gedaan, we kunnen maar beter met de noorderzon vertrekken in plaats van naar de zon. Want volgens de geleerden kunnen we het niet meer aan. De stress en werkdruk is torenhoog. Op kantoor, in de zorg en ook in de bouw is het raak! Dus is het heel erg logisch dat we het allemaal ontzettend druk hebben en Lees meer…