Coaching

Volg je dromen, ze weten de weg!

Coachtrajecten

Er zijn verschillende coaching trajecten met ieder een eigen gebieden en focus. Vaak zie je dat de lijnen heel dun zijn en overstromen naar een ander gebied.
De focus blijft maar de blik wordt verruimd.

persoonlijke coaching

Persoonlijke Coaching

Aan de hand van gesprekken, opdrachten en testen gaan we aan de slag met jouw coachvraag en filteren we informatie die je hebt over jou dromen. De Enneagram kleurentest of de TMA talenten analyse geven je inzicht in jouw talenten, competenties en persoonlijkheid. In de eerste 4 sessies ga je dan ook op zoek naar wie je bent en wie je werkelijk wil zijn. Dan volgt de doelenfase en ga je ook echt op zoek naar antwoorden. In de laatste sessie stemmen we af en ontvang je een uitgebreid rapport. Hier staan alle conclusies en een samenvatting van de sessies in!

studiekeuze coaching

Studiekeuze coaching

Aan de hand van gesprekken en verschillende testen filteren we uit wat je leuk vindt. Wat zie je jezelf doen in je dromen! De Enneagram kleurentest of de TMA talenten analyse geven je inzicht in jouw talenten, competenties en persoonlijkheid. Hierna gaan we kijken welke manier van leren bij je past. Welke competenties je gemakkelijk af gaan en waar je meer moeite voor moet doen om ze je eigen te maken. Het geeft je een persoonlijk studieprofiel! Met deze informatie kan je gericht de studie kiezen die bij jou past.

loopbaan coaching

Loopbaan Coaching

In het loopbaantraject ga je op zoek naar jouw drijfveren en talenten. Maar ook naar je passie, dromen en wensen. Door coaching gesprekken, opdrachten en testen vind je de antwoorden op je vragen. De Enneagram kleurentest of de TMA talenten analyse geeft je inzicht in jouw talenten, competenties en persoonlijkheid. Het levert een persoonlijk Loopbaanprofiel op. Dit profiel laat je zien wie je bent en waar je talenten liggen ten opzichte van je werk. Het geeft je een basis voor je persoonlijk plan, waarin je vorm geeft aan jouw mogelijkheden als; welke beroepssectoren het best bij je passen, jouw belangrijkste voorkeuren in gedrag, welke werkomgeving het beste bij je past en waar je tot je recht komt, en jouw persoonlijke loopbaanstrategie voor de komende twee jaar. Je leert optimaal gebruik te maken van alle kanalen die je nodig hebt op weg naar jouw ideale baan!

stress counseling

Stress counseling

Een Burn-out, dat overkomt jou toch niet? Maar hoe zit het dan met jouw stressniveau? Ga jij met plezier naar je werk? Heb je 's avonds nog genoeg energie om iets te ondernemen? Is er nog tijd en ruimte om te dromen? Herken je jouw stress signalen? Stressgevoelens kunnen door verschillende oorzaken ontstaan. Het perfectionisme dat je jezelf oplegt, werkdruk, privé-omstandigheden, veranderingen op je werk en ga maar door. Als er geen tijd is voor rust en ontspanning, raakt je lichaam uitgeput. Te lang en teveel van jezelf vragen eist op een zeker moment zijn tol! Leer met de coaching de signalen van stress die jouw lichaam aangeeft op tijd te herkennen. En leer ook vooral hoe je hier het best mee om kunt gaan. Leer je gedrag te veranderen om balans te creëren tussen belasting en ontspanning. Heftige gebeurtenissen die je niet verwerk hebt leveren nog iedere dag stress op. Het verwerken van deze gebeurtenissen is noodzakelijk om 'een nieuwe start' te kunnen maken.

Kies het coach traject dat bij jou past!

Mijn missie is om zoveelmogelijk mensen te helpen om overtuigd te raken van hun eigenwaarde.

De werkwijze is als volgt;
We gaan eerst een gesprek aan van 30 minuten (dit kan ook via skype) waarin ik mijn werkwijze  en in ieder geval 2 waardevolle tips met je deel.

Daarna bepalen we je traject.

Voor bedrijven geldt een tarief volgens offerte

traject inclusief TMA

€ 850,

  • 8 coachgesprekken (60 tot 90 min)
  • Talent Motivatie Analyse
  • uitgebreid rapport
  • 6 e-mailcontacten
  • 2 Skype of telefonische contacten

traject inclusief kleurenanalyse

€ 650,-

  • 8 coachgesprekken (60 tot 90 min)
  • Balans kleurenanalyse
  • uitgebreid rapport
  • 6 e-mailcontacten
  • 2 Skype of telefonische contacten

TMA talentenanalyse

Met de TMA Talentenanalyse worden 22 drijfveren en 44 talenten uitgebreid in kaart gebracht. Ook krijg je inzicht in de ontwikkelbaarheid van 48 TMA Competenties. De vragenlijst die je in moet vullen bestaat uit stellingen en gedragsitems. Je moet steeds kiezen welke het beste bij je past. Op genuanceerde wijze worden zo jouw drijfveren uitgelicht. 

Het TMA gaat grotendeels over jouw drijfveren en talenten, en dus zijn er geen goede of foute antwoorden. Het is dan ook niet nodig om je voor te bereiden op het onderzoek. Sterker nog; het is niet wenselijk. De vragen naar eer en geweten beantwoorden is de enige manier waarop je een objectief en waarheidsgetrouw beeld van jezelf krijgt. Zodoende kan je aan de hand van de uitkomst zelf bepalen op welke wijze je jouw carrière het best invulling kunt geven.

De talentenanalyse duurt ongeveer een uur in en moet je achter een computer vullen.

Je ontvangt een uitgebreide, positieve rapportage waarin je niet wordt veroordeeld, maar waarin je talenten staan beschreven en ontwikkelingsmogelijkheden zijn benoemd. De uitkomsten worden eigenlijk altijd volledig herkend en geaccepteerd door de kandidaten.

Je krijgt een diepgaand en waardevol inzicht in je eigen ik. De uiteindelijke keuzes maak je nog steeds zelf, maar nu wel op een gestructureerde en gefundeerde manier!

Balans kleurenanalyse

De Balans kleurentest geeft je inzicht in de belangrijkste drijfveren die jouw persoonlijkheid en gedrag vormen.

De kleurentest bestaat uit 9 drijfveren die een relatie hebben met de 9 enneagram-types.               

Er is geen wetenschappelijke basis voor de kleurentest, maar ze geeft wel een goed beeld van de drijfveren die je gedrag vormen. Je krijgt inzicht in je denken en handelen en maakt het makkelijker om doelen te stellen.

Wil je ook de weg van je dromen volgen?

Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan!

FAQ
Meest gestelde vragen en antwoorden

Tot 24 uur van tevoren kan je je afspraak kosteloos per e-mail of telefoon wijzigen.

In principe voldoet het aantal sessies voor een traject. Maar elk traject wordt afgestemd op de vraag?

Er is vergoeding mogelijk via de werkgever, belastingdienst, PGB, UWV of gemeente, of de arbodienst van je werkgever. Informeer om te kijken wat voor jou van toepassing is.

Ja, betaling in termijnen is mogelijk.