Over Whatals

Over Whatals

Volg je dromen, ze weten de weg!

Henriëtte de weerd

Ik ben Henriëtte de Weerd, oprichter/eigenaar van Coachpraktijk Bureau Whatals.
Ik vind het fantastisch om met iemand mee te lopen in een verandertraject en getuige te zijn van de stappen die iemand maakt. Wel vind ik het heel belangrijk dat iemand dicht bij zichzelf blijft. Wat past bij jou, waar voel je je nog prettig bij?

Op latere leeftijd ben ik gestart met de Hbo-opleiding ‘verandermanagement’. Mijn doel was een fuctie als verandermanager binnen het bank- en verzekeringswezen. 

Tijdens de opleiding ontdekte ik dat ik vooral genoot van de lessen arbeidspsychologie en groepsdynamica. Het werd tijd om eens goed na te denken wat ik nu echt wilde gaan doen met de opleiding.

Met behulp van een loopbaancoach ben ik op zoek gegaan naar mijn drijfveren en talenten. Door te kijken naar mezelf en de dingen waar ik echt en intens van geniet, werd ik me ervan bewust dat ik graag mensen ondersteun. Begeleiden en verder helpen waar de ander vastloopt. En zo uitzicht bieden op een fijnere werk- of privéomgeving waar iemand zich prettig voelt.

Van een kleine verandering kan ik heel erg genieten. En helemaal als dit voor de ander een hele waardevolle stap is die genomen wordt. 

Jou ondersteunen en begeleiden om je doelen te bereiken. Een persoonlijke zoektocht naar verandering, maar ook een zoektocht voor een team of de organisatie behoort tot de mogelijkheid bij Coachpraktijk Whatals.

Een verandering gebeurt omdat gewone mensen buitengewone dingen doen. (Barack Obama)

Persoonlijk consult

Eén op één sessie over een onderwerp dat jij belangrijk vindt.

Workshops

Je kennis over stresscounseling of time-management verhogen.

Online Coaching

Coaching via skype of e-mail, maar wel naast het persoonlijk consult.

Hoe Coachees mij ervaren

Ik vind het belangrijk dat een coachee zich prettig voelt. Er moet sprake zijn van vertrouwen om een goed traject te kunnen starten.

Het gaat om jou, de coachee en jouw coachvraag en hieromheen bouwen we een traject!

pexels-photo-54205

Karin

Ik heb Henriëtte als een warme, persoonlijke coach ervaren. Er was meteen een klik en ik heb het hele traject als een groot cadeau ontvangen.

Stephan

Hele fijne gesprekken heb ik met Henriëtte gevoerd. Ze heeft me geleerd te luisteren naar mezelf, maar ook mijn gevoel te delen.

Methodes

* Geweldloze Communicatie
* Logische niveau's
* 5-G's
* Voice dialoque

* Biografisch Coachen
* Oplossingsgericht Coachen
* Systemisch Coachen
* Provocatief Coachen

* Balans kleurentest
* TMA talentanalyse

Een coachgesprek is er voor iedereen!

Kijk wat het jou kan opleveren.