fbpx

Coaching

Wat als...

je kan zijn wie je werkelijk bent.

Kruip jij 's ochtends het liefst weer diep onder je dekbed omdat je als een berg opziet tegen alles wat je vandaag weer moet doen? Wie zal jou vandaag echt missen? Ze redden zich allemaal prima zonder jou. Zo bijzonder ben je niet, voor jou 10 anderen.
Je hebt het gevoel dat je in een dwangbuis zit waar je jezelf niet uit kunt bevrijden!
Wat heb jij nou wat een ander niet heeft?

 • Wie zit er nou echt op jou te wachten? Je biedt altijd bij iedereen je hulp aan en bent nooit te beroerd om te helpen, maar jij bent niet de eerste die ze vragen als er hulp nodig is. 
 • De vrienden die er nog wel zijn begrijpen jou ook niet echt. Die hebben netjes hun studie afgerond, goeie opvoeding, goeie baan, nooit problemen. Als er al eens tijd is om af te spreken is het ook wel weer gezellig, maar een  echte vriend bij wie je je hart kan luchten en die jou ook weet te vinden die is er niet meer. Er gebeurde altijd wel iets waardoor ze afhaakten.
 • En wat heb jij jouw zoon of dochter nou te bieden, als jezelf niet eens weet wat je echt belangrijk vindt? Je werkt, sport, hebt vrienden, maar wat maakt jou nu een leuke bijzondere vader? Je bent één van de vele! Er is helemaal niets wat jou speciaal maakt! 
 • Anderen hebben het beter voor elkaar dan jij. Die lijken altijd de juiste toon te kunnen pakken in een gesprek. Zijn oprecht geïnteresseerd en worden hier ook om gewaardeerd. 
 • Je leven drastisch veranderen en over een andere boeg gooien is geen optie, want er zijn ook echt wel dingen die wel goed zijn. En wat zou je dan moeten veranderen, als je eigenlijk  niet eens weet wat nu echt het probleem is.  

Hoe zou het voor je zijn als

 • De mensen in jouw omgeving jou weten te vinden om wie je bent. Jij gevraagd wordt om te helpen omdat ze het prettig vinden als je er bent.
 • Je niet het gevoel meer hebt dat jij jezelf moet aanpassen om aan de voorwaarden van de ander te voldoen. Omdat jij gelukkig bent met wat je hebt en nog wilt bereiken. En tevreden bent met wie jij bent voor jezelf en voor de mensen waar je om geeft. 
 • De vader kan zijn die aandacht geeft. Tijd en energie heeft om te weten waar zijn kinderen mee bezig zijn en met ze meeloopt. Leuke uitstapjes bedenkt, maar bijzonder is door er echt te zijn!
 • Jij je plek gewoon kan innemen. Gaan staan voor wie je bent en wat je wil. Jezelf niet meer vergelijkt met een ander, maar vol vertrouwen laat zien waar je goed in bent en zelfs beter dan een ander. 
 • Je gewoon blij en tevreden kan zijn met dat wat je hebt en kan genieten van dat wat op je weg komt.

in 3 maanden tijd weten wie je bent en daar happy mee zijn !

Aan het eind van het traject

  1. Kan jij met een kritische blik naar jezelf kijken en je doel bepalen.
  2. Stap je vol overtuiging de nieuwe dag tegemoet om eruit te halen wat erin zit.
  3. Neem jij de verantwoordelijkheid voor je eigen leven

Er zijn geen foute keuzes, als je bewust kiest. Of het altijd de beste is, daar kan je achteraf over oordelen. Maar je leert van alle stappen die je in je leven zet en hebt altijd een keuze om van richting te veranderen! Als je tijdens het traject doet wat er van je gevraagd wordt, en echt keuzes maakt, heb jij na afloop antwoord op je vragen!

‘Weten waar je (voor) staat!’ is een waardevolle investering in jezelf, omdat je jouw wensen en eisen voor de toekomst in kaart brengt.

Naast tijd en inzet vraagt het een financiële investering van

€ 1087,-

(Of 3 keer een bedrag van € 395,-)

FAQ
Meest gestelde vragen en antwoorden

Je kan zelf je tijd en afspraken inplannen. Als je de ene week iets meer en de andere week iets minder wil doen is dit helemaal aan jezelf

Ja het aantal sessies staat vast omdat je dit aantal echt nodig hebt om een verandering door te voeren. 

Er is vergoeding mogelijk via de werkgever, belastingdienst, PGB, UWV, gemeente of de arbodienst van je werkgever. Informeer bij de betreffende instantie die voor jou van toepassing is wat de mogelijkheden zijn.

Wil je ook weten wie je bent?

Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan!